1. Hjem
  2. Historier
  3. Reisebrev – Dag 3

Reisebrev – Dag 3

Dag 3 – Reisebrev fra elevgruppen fra videregående skoler på Sunnmøre

 

I dag har vi besøkt skolen Prince of Peace i Kawangwareslummen. Dette er en skole som NSP – Aid sine givere er med på å støtte. Når vi kom ut av bussen ble vi møtt av en sterk lukter av søppel. Mange av ungene hadde slitte klær og sko. Ungene smiler, ler og ser ikke ut som om de bryr seg om alt det som er dumt i livet deres. De møter oss med så store og fine håp. Det er noe vi i Norge trenger å lære at vi er glad for det vi har.

Mange av oss fikk også møte fadderbarnene vår og fikk inntrykk som satte seg. Det var også noen av eleven som fikk møte to små barn på ca. 3 år som var tvillinger. De satte seg på fange til en av eleven og var ikke med i fadderprogrammet til Heart to Heart, men fikk mat noen ganger av skolen gratis. Disse to gutten fikk hver sin fadder i dag. De to elevene som ble faddere ble rørt av de små, sultne og slappe ungene. Tårene rant hos mange av oss og vi sitter igjen en tanke om hvordan de har det og hvordan de klarer å holde håpet oppe.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter