1. Hjem
  2. Hva vi har fått til sammen
  3. Så du Elise Kleven på NORGE RUNDT?

Så du Elise Kleven på NORGE RUNDT?

Så du Elise Kleven på NRK Norge Rundt fredag 8. mars? Elise har down syndrom og fikk i februar reise til Kenya for å besøke barna hun har samlet inn penger for å hjelpe. Elise har nemlig fått høre at i et land som Kenya blir barn med down syndrom gjemt bort og fratatt de mulighetene hun selv har fått i Norge. Dette ville Elise gjøre noe med!

Gjennom Rockesokk-konserter og basarer har hun samlet inn ca 300 000 for å gi barna i Kenya et verdig tilbud. Og NÅ har hun fått møte sine kenyanske venner for første gang! NRK Rogaland har laget reportasjer om Elise både på radio og TV, før og etter reisen, og i kveld kom Elise også på Norge Rundt.

Dersom DU også vil være med å støtte NSP Aid sitt arbeid for fattige barn i Kenya og Etiopia kan du gi en gave på Vipps 10700 ELLER bli fadder på www.nsp-aid.com.

NSP Aid er en liten, men effektiv organisasjon som støtter litt over 700 barn og unge med skolegang og matprogrammer. Vi har også to internatskoler for barn som kommer fra familier som ikke er i stand til å ta seg av barna pga stor fattigdom.

Takk for at DU også vil være med å hjelpe.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter