1. Hjem
  2. Fadder
  3. Samuel vil utdanne seg til sykepleier

Samuel vil utdanne seg til sykepleier

På barnehjemmet i Faraja på kysten av Kenya, bor det mange barn, og mange av barna har blitt voksne ungdommer og nå studenter. Det er veldig interessant og kjekt å følge disse barna og unge inn i fremtiden. Det er barn med håp om utdanning og en selvstendig fremtid uten fattigdom.

Samuel Charo er en slik gutt som har hatt en drøm. Han og broren kommer fra område ca en time fra Faraja. Da barnehjemmet startet for 11 år siden kom Samuel og broren til hjemmet alene og spurte om de kunne få bo der. Foreldrene var døde, og onkelen som skulle ha ansvaret for dem gjorde ikke det på en god måte.

Etter hvert som tiden har gått, har det blitt klart for Samuel at han ville jobbe og utdanne seg innen helsevesenet. Karakterene fra grunnskolen var ikke gode nok til å komme inn på medisin, så han tok siste året opp igjen for å prøve å rette på karakterene.

På messenger svarer Samuel slik om livet sitt nå:

«Hei! Am Samuel Charo fra Faraja barnehjem i Kenya, er 24 år gammel. Jeg har vært under faraja omsorg som er støttet av Gunnar, NSP hjelpegruppe og andre norske venner.
Jeg fullførte videregående skole i 2018 og begynte på en medisinsk høyskole i 2019 og tar diplom i samfunnshelsesykepleie som har vært drømmeyrket mitt og det er nå mitt tredje studieår mens kurset tar 3,5 år
Er så glad og glad for å få kontakt med dere, for dere har vært til stor støtte for livet mitt »

Vi gleder oss til å følge Samuel videre, og ønsker han lykke til med studier og jakten på jobb!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter