1. Hjem
  2. Historier
  3. Små summer skaper store ringvirkninger

Små summer skaper store ringvirkninger

Godfrey er trener for ca 70 barn i akademiet i Kawangwareslummen

 

Takket være tre givere som til sammen gir 450,- i måneden, kan Godfrey flytte treningene fra farlige områder og farlige baner i slummen, til gode kunstgressbaner i Nairobi. Han kan holde barna med godt utstyr, og de kan delta på turneringer. Men det viktigste er at barna som er med i akademiet har en fritidsaktivitet som holder de unna gata og alle farer som truer etter skoletid i slummen. Godfrey har lyst å utvide dette, men i fattigdomen som råder i slummene i Nairobi trengs det mer støtte. Her er hva Heart 2 Heart skriver (oversatt fra engelsk med chatgpt):

Siden oppstarten har partnerskapet som er etablert mellom God’s Friends Soccer Academy (GOFSA), Heart to Heart og NSP-AID vært mer enn fruktbart i å pleie fotballtalent i slummen i Kawangware. Det som startet som en samtale mellom to personer, har endt opp med å bære ambisjonene og håpene til det større samfunnet. GOFSA-teamet har, gjennom NSP-AID, fått tilgang til forskjellige turneringer, utstyr, moderne spillebaner og drakter. Teamet har spilt i ulike kamper over hele landet og har klart å prestere eksemplarisk godt i alle.

Forvandlingen som fotball kan forårsake i slummen er utenfor fatteevne! Allerede holder fotball både gutter og jenter engasjert slik at ingen er inaktive. Treningen som kommer fra fotball, som i enhver annen sport, overlapper andre aspekter av livet og er ikke begrenset til sporten i spørsmålet.

Andre aspekter av livet, som disiplin, engasjement og respekt, kommer raskt i fokus, og vi applauderer God’s Friends for å ha inkorporert alt dette. Heart to Heart ønsker at et lignende program blir replikert i Kibera, slik at barna der kan dra nytte av det også. Potensialet er allerede der. Alt vi trenger er støtte, og vi tror NSP-AID har godviljen. Vi fortsetter å be og håpe. Takk, og Gud velsigne dere.

Vil du eller laget ditt være med å bygge dette videre? Ta kontakt med pg@nsp-aid.com

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter