1. Hjem
  2. Fadder
  3. Snart åpner en ny skole, og vi trenger nye faddere!

Snart åpner en ny skole, og vi trenger nye faddere!

Rundt om i Norge sitter det mange mennesker som hver måned bidrar til å gi håp om en bedre fremtid for et barn med en svært fattig bakgrunn. I følge FN lever ca 36% av landets befolkning under fattigdomsgrensen, og de fleste av disse finner vi der NSP-AID støtter. Sammen med viktige samarbeidspartnere i Kenya som Heart to Heart, så prøver vi å laget et godt opplegg med skole, omsorg og mat.

Når internatskolen Malaika Villages Kiserian åpner i slutten av april, skal mange av barna fra slummen flytte hit. Den flotte skolen og boligområde ligger vakkert til i åsene utenfor Nairobi. Her er det landlig og godt å være. Skolen skal ha strøm og internet, vann har vi også tilgang til, og i husene rundt vil fasilitetene være gode for barna. Dette er barn som har sovet på pappkasser og har hatt ett svært uttrykt oppvekstmiljø, men som nå får det grønt og fint rundt seg, men lekeplass og ballplass.

Skolen skal bygges opp steg for steg med klassetrinn. I starten vil de fleste av barna her allerede ha faddere på plass, men det vil også være mange av barna som kommer ny inn i programmet til Heart to Heart, og som vi i NSP-AID har lyst å finne faddere til.

Derfor så henvender vi oss nå til deg som kjenner til oss og som kanskje allerede er fadder. Kan du bruke ditt nettverk av venner og bekjente og hjelpe oss å se om vi kan fra dag EN hjelpe alle som skal på Malaika Villages Kiserian?

Det koster 500,- i måneden å støtte et barn med skolegang her. Vil du hjelpe oss? Bli fadder på www.nsp-aid.com eller send en mail til gh@nsp-aid.com eller en tlf til 90865844 (Gunnar Hamnøy)

Dette er bilder fra Malaika Kiserian nå noen måneder før det åpnes

Slik blir det til slutt når husene er ferdig

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter