1. Hjem
  2. Bedriftssaker
  3. Snart matkassetid!

Snart matkassetid!

Rapportene fra Kenya sier at matbehovet er mer prekært en våres samarbeidspartnere har sett på mange år. Mange har mistet jobben, og dermed har også mulighetene til å spise seg mett hver dag blir vanskeligere.

NSP-AID har i flere år hatt matkasse-aksjon før jul. For 300,- kan du glede en familie i slummen i Nairobi med masse god julemat – som varer lenge!

Denne aksjonen starter ca 1.november, men vil du allerede nå starte å gi nå kan du gjøre det på Vipps 117840, eller Bank 1503 25 02277

Dette er også supert som julegave. Dersom du vil gi bort en matkasse eller flere som julegave, tar du kontakt med oss så sender vi et gavebrev du kan gi videre.

Håper du også kan dele dette med dine venner slik at alle kan få være med å bidra.

Jobber du i en bedrift, kan det også være en god ide å høre om ditt firma vil være med på dette som en del av julegaven til de ansatte. Da også kan vi ordne med gavebrev som bedriften kan gi til de ansatte.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter