1. Hjem
  2. Hva vi holder på med nå
  3. Stine Hole Ulla til Kenya med NSP-AID

Stine Hole Ulla til Kenya med NSP-AID

I forbindelse med åpningen av Malaika Villages Kiserian 29.april har vi fått med oss storfint besøk. Stine Hole Ulla ble i 2012 den første kvinnen som vant Norske Talenter på TV2. Stine er fra Sykkylven på Sunnmøre og har tidligere vist stort engasjement for å hjelpe andre.

Her er hva Stine selv sier om turen hun nå skal være med:

Jeg er så takknemlig for at jeg har fått denne muligheten til å være med på denne reisen til Kenya. Jeg ser slik frem til å se prosjektene til NSP-aid, og ikke minst møte barna
Et par ganger har jeg underholdt under NSP-aid arrangement. Bildene og videoene jeg da har fått sett, har både rørt meg og imponert meg. 
Å høre Gunnar Hamnøy fortelle om prosjektene er sterkt å lytte til,  kjenner også på en stor glede å se forskjellen dere skaper for de svakeste.
Jeg ser frem til å se alt dette med egne øyne, kanskje være til hjelp? Være med på å gjøre «en liten forskjell» for barna. 
Men også til å kunne fortelle andre om jobben dere gjør, basert på mine egne opplevelser og bilder.
Jeg gleder meg!
Stine
Vi gleder oss til å koble Stine opp mot kulturelle innslag i Kenya på åpningen. Malaika Villages Kiserian er en ny internatskole som skal romme barn fra vanskelig familiebakgrunn i slummen i Nairobi. Husene er finansiert av ulike norske givere, og alle hus er finansiert på forhånd. Nå skal husene fylles med barn som skal få et tryggere liv her, kombinert med skolegang og matprogrammer.
Dersom du vil være med på laget vårt finner du ulike støtteordninger på hjemmesiden vår.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter