1. Hjem
  2. Fadder
  3. Suksess for Winnie!

Suksess for Winnie!

Winnie Linet er en av ungdommene som NSP-AID sine støttespillere har fått hjelpe til å nå sine mål med utdannelse. Fra en ganske så håpløs bakgrunn, har hun på 10 år snudd håpløshet til mulighet.

Winnie mistet sine foreldre når hun var 13 år. Etter mye rot og frem og tilbake, var det en nabodame i slummen som til slutt sa til Winnie at «Nå er du vår». Denne dama hadde åtte barn fra før. De bodde da i et hus på 3*3 meter i en tilstand det er vanskelig å sette seg inn i for oss i Norge. Historien om Winnie har etterhvert blitt kjent for mange i Norge, og mange har villet hjelpe både Winnie og familien. Nå har den store familien fått flyttet i en ordentlig leilighet med tak og vegger, soverom, kjøkken. vann i kranene, toalett som fungerer osv.

Når vi i tillegg får vite at Winnie har fått toppresultat på eksamen, og nå er klar for masterutdanning ved et universitet i Nairobi, da ønsker vi å glede oss med alle som er glad i denne sprudlende jenta!

Vi ønsker Winnie lykke til videre med studie, og vil samtidig takk for den fantastiske jobben hun og teamet i Heart to Heart gjør for at flere skal få mulighet til å følge drømmene sine. NSP-AID støtter gjennom norske sponsorer over 1000 barn som drømmer om de samme mulighetene som Winnie.

Vil du være med på laget? Bli fadder! Se hvordan du gjør det på nettsiden vår.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter