1. Hjem
  2. Hva vi holder på med nå
  3. -Sulten tar ikke pause i helgen

-Sulten tar ikke pause i helgen

NSP-AID sin samarbeidsorganisasjon Heart to Heart har i mars startet et nytt tiltak. Dette kom til etter at en gruppe fra Norge besøkte slummen i høst. Når Kristen og Katrine Klekken fikk se matprogrammet H2H har på lørdagene ut fra to kirker i Kawangware og Kibera slummen, så lurte de på hvordan barna får mat på søndagene. Svar var nedslående. Da er det ikke sikker alle barn får den maten de trenger. Gjennom sitt firma Global Trucks sørger nå ekteparet Klekken for at ca 250 barn får varm og næringsrik mat hver søndag, i tre slummer i Nairobi. Hjemmesiden til Global Trucks er: www.globaltrucks.no

Globaltrucks selger hestetransportkjøretøy som dekker mange behov

IMG_2622.jpg

Bilde av ekteparet Klekken sammen med Sharon og Loreen fra Heart to Heart

Programmet startet opp 5 mars, og tilbudet har spredt seg gjennom en jungeltelegraf, og dette er en stor lettelse og hjelp for veldig mange familier som sliter med å få endene til å møtes.

Programmet er knyttet opp mot kirken, og barna får mat etter søndagens gudstjenester og søndagsskoler. Matprogrammet retter seg mot de familiene som er hardest rammet av fattigdom. Etter pandemien er det mange familier som sliter med arbeidsledighet. I tillegg er det tørke og hungersnød flere steder i Kenya, noe som gjør situasjonen krevende for mange storfamilier.

NSP-AID og Heart 2 Heart er utrolig takknemlig for det familien Klekken stiller opp med her!

Se klipp fra arbeidet i denne filmen:

 

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter