1. Hjem
  2. Arrangementer
  3. Super-lørdag gav 60 000,- i gaver

Super-lørdag gav 60 000,- i gaver

NSP-AID hadde en skikkelig langlørdag 18.juni. Dagens startet med styremøte i Stettesmia, før det fortsatte med årsmøte i Gomerhuset. På årsmøte ble styret gjenvalgt, og de ca 20 fremmøtte fikk grundig innblikk i organisasjonens tilstand.

Kl 18.00 var det klart for storkonsert i Gomerhuset. Ca 150 personer var møtt frem for å være med på festen. Tema for kvelden var hjelp til barn med funksjonsnedsetninger i slummen i Kenya. Våre hedersgjester Mari Otterlei og Elise Kleven bidro sammen med foreldrene, og fortalte hva som gjorde at de var med og startet dette arbeidet. Mari var provosert over at mange sier de vil velge bort barn i svangerskapet som ikke er som andre, og at dette er noe som mange som kommer i denne situasjonen blir oppfordret til i dag. Derfor er det i dag 13 barn i slummen i Nairobi som får støtte ut fra det Mari og Elise brenner for. Vi hadde også besøk av Justus fra Kenya som er ansatt av NSP-AID for å følge opp arbeidet rundt om i landet.

De som bidro med sang var Fjøresteinane, Jan Honnindal og Stine Regina Tusvik. Vakkert og underholdende! Gjennom lotteri og kollekt kom det inn ca 60 000,- denne kvelden. Dette er penger som kommer godt med i arbeidet blant barn og unge i Kenya.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter