1. Hjem
  2. Fadder
  3. Ungdommer i utdanning i Kenya

Ungdommer i utdanning i Kenya

Rapporter kan være både utfordrende og gledelig å lese. Ved årsslutt har vi fått en rapport fra arbeidet vi støtter på Malaika Faraja på kysten av Kenya. Denne barnelandsbyen har til sammen 83 barn og unge under sine vinger. 57 av barna bor for tiden på Faraja, og resten er spredt rundt i ulike highschools og andre utdanninger. 12 av ungdommene er på høyskoler og er  siste fase av sin utdanning. I rapporten står det hvilke utdanninger de holder på med:

Sykepleie, murer , skredder * 2, elektriker, landbruk, sivilingeniør, prosjektledelse *2 , regnskap, sosialarbeider og rørlegger.

Dermed er ungdommene i full gang med å nå de målene vi har med hjelpen som overføres til Faraja. Nå har disse ungdommene et helt annet grunnlag når de skal møte voksenlivet. Det er ikke lett å få jobb i Kenya, men har en utdanning stiller en mye sterkere en alle de som ikke har tatt dette.

Takk til alle som er med å støtte disse barna sine liv. På denne måten kan også barn i Kenya få samme muligheten som våre egne barn i Norge så mye enklere kan få.

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter