1. Hjem
  2. Hva vi har fått til sammen
  3. Vann på Malaika Kisarian

Vann på Malaika Kisarian

Denne uken ble det igangsatt boring etter vann på det nye barnehjemmet Malaika Villages Kisarian utenfor Nairobi. Dette skal i løpet av det neste året bli barnehjem for mange barn som ikke har foreldre i slummen i hovedstaden. Denne oasen som ligger vakkert til sør for Nairobi, skal huse alt det et barn skal trenge til en trygg og god oppvekst. Det første som måtte på plass var VANN! Og på 250 meter fant vi «gull»!

Se vannet strømme ut!

Nå blir vannet vi har funnet tatt inn til vannprøve, og testboring vil fortsette.

Videre kommer entreprenøren denne uken, og oppsetting av gjerne mot ville dyr blir igangsatt. Deretter går prosjektet slag i slag helt til det er ferdig. Det meste er ferdig finansiert, og vil med andre ord være ferdig finansiert når barna flytter inn og de som skal jobbe der får sette i gang.

I midten av mars reiser Gunnar Hamnøy og Andreas Kårbø ned til Kenya for å være med på oppstart av bygging. Dette er et prosjekt du helt sikkert får høre mer av – ofte!

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter