1. Hjem
  2. Historier
  3. Vanskelig situasjon for mor i slummen

Vanskelig situasjon for mor i slummen

MaryAnne Achieng har alltid vært en sprudlende og engasjert kvinne. Naboer beskriver henne som en sjarmerende og elskelig person. Hun har alltid sørget for barna sine, og er stolt av det.

Av Heart to Heart

Nå er alenemoren en blek skygge av seg selv på grunn av sykdom. Livet hennes endret seg i fjor da hun begynte å oppleve ubehag i venstre bryst. Det som begynte som utslett, utviklet seg til en smertefull følelse som spredte seg til hele brystpartiet. Noen ganger er smerten så ille at hun knapt kan sove. Hun må besøke den lokale klinikken for hjelp og smertestillende midler. Hun synes nå det er vanskelig å ta seg av sitt yngste barn Clara, som nå går i klasse fire. Den eldste sønnen er på college og er mer selvstendig.

Hun håper å kunne få støtte slik at Ruth kan fortsette å på skole, samtidig som at hun selv må få råd til å få en skikkelig medisinsk diagnose, og behandling. Alle slike tjenester koster i Kenya, og det er lite hjelp å få fra staten.

(bildet i saken er illustrert)

 

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter