1. Hjem
  2. Hva vi har fått til sammen
  3. Verdifullt skolesamarbeid for NSP-AID

Verdifullt skolesamarbeid for NSP-AID

Også dette skoleåret har NSP-AID et utstrakt samarbeid med flere skoler. De fleste skoler har ett eller annet bistandsprosjekt de støtter, og vi er glad for at mange har valgt et av NSP-AID sine prosjekter.

I en årrekke har skoleelever vært med til Kenya for å gjøre seg kjent med prosjektene, for så å reise hjem og inspirere medelever til innsats. De to siste skoleårene har det ikke vært mulig å reise til Kenya med skoleelever, men innsatsen har likevel vært formidabel.

På kysten av Kenya står blant annet et hus som bærer navnet Sunnmøre Home 1. På samme måte har både Framnes VGS og Lyngdal VGS sine hus på Malaika Villages rett sør for Mombasa.

Bilde av Sunnmøre Home 1

 

Disse skolene er med i skoleåret 21/22:

Borgund VGS  https://borgund.vgs.no/

Spjelkavik VGS  https://spjelkavik.vgs.no/

Haram VGS  https://haram.vgs.no/

Ulstein VGS  https://ulstein.vgs.no/

Herøy VGS  https://heroy.vgs.no/

Sjøholt FHS  https://sjoholtfhs.no/

Vi er nå på besøksrunde til de ulike skolene for å informere og inspirere til innsats. Et av de aktuelle prosjektene som står for tur, er klasserom på den nye Malaika Villages utenfor Nairobi. Her koster et klasserom ca 120 000,- nok, og vi håper flere av de norske skolene kan ha eg eget klasserom ved ekvator.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter