1. Hjem
  2. Historier
  3. Vi er forpliktet på å hjelpe

Vi er forpliktet på å hjelpe

Ny fortelling fra Heart 2 Heart

I flere uker har fem barn hengt rundt Kawangware Lutheran Church fra midt på formiddagen til tidlig kveld. Da vi sjekket opp, skjønte vi at de hadde ingen mat hjemme, og de var ikke på skolen selv om de er i skolealder. Situasjonen var så alvorlig at vi måtte ta dem inn matprogrammet vårt i Kawangware som et hastevedtak.
John (9 år), Mwema (8), Mark (7), Ruth (3) og John Junior (2) flyttet fra Miritini på kysten av Kenya til Kawangwareslummen. Livet på kysten ble for tøft, og da søkte mødrene lykken i storbyen. Mødrene er søstre, og uten menn. Alle barna er dermed søsken og søskenbarn.

Akkurat nå er vår største bekymring hvordan vi kan få disse barna inn på skole, og dermed inn i matprogrammet på skolene. Dessverre er ikke disse fem sin historie unik, men vi må prøve å hjelpe en og en. De er barn, og klarer seg ikke alene i slummen. Det er mange barn som søker hjelp i arbeidet vårt, og vi skulle så gjerne hjelpt alle.

Skrevet av

NSP AID

Flere historier

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter